• Winnerwell Woodlander M ovn
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 1
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 2
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 3
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 4
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 5
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 6
  • Winnerwell Woodlander M ovn - slideshow 7

Winnerwell Woodlander M ovn

Varenummer: 10520
Lagerbeholdning:

kompakt lavvo ovn.

Winnerwell vedovnwer for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.

Woodlander M er en lett og kompakt lavvo ovn på bare 8,6 kg. Den er lagd i rustfritt stål. døren har glassvindu og trekkjustering. Det er tørekheng på hver side av ovnen. Det er tre bein, hengslet til ovnens underside for enkel montase uten verktøy og for at det skal være enkelt å pakke den opp og ned.Med ovnen følger:
Ovnskammeret med bein og tørkestativ
Ventilasjonsluke
4 pipeledd
En gnistfanger
En ildrake


Størelse ovnskammer:380(L)x 200(W)x200(H) mm
Pipe Diameter 63mm/ 2.5in
Totalhøyde pipe: ca 236 cm
Vekt 8.6Kg
brensel Tørr ved, bjørk gir minst gnister.

NB! sjekk høyden på ditt telt/lavvo. Pipa bør stikke 25-30 cam over toppen av teltet om det står i midten, eller tilsvarende langt ut til siden om du bruker en vinklet piep og gjennomføring gjennom skråtak eller sidevegg. det kan derfor være nødvendig å kjøpe ekstra pipeledd. skal pien gjennom vanlig lavvoåpning bør også et isloert rør benyttes i gjennomføringen.

Et ekstra pipeledd for denne ovnen er 365mm langt. Du bør kjøpe et isolert pipeledd der pipen går gjennom lavvotoppen, om du ikke har et telt eller lavvo med egen pipegjennomføring. et slikt pipeledd bygger ca 40 cm i tillegg til totalhøyden på ovnen. Fo en Winnerwell Woodlander M vil det si at toalhøyden med islort pipeledd blir ca 276 cm.

For et Taiga telt kan ovnen brukes som den er. For en Basic 5-7 lavvo må det et ekstra ledd til for Extreme 8 og 10 samt Basic 9-11 to ekstra ledd og for Extreme 15 trenger man 3 ekstra ledd. For de største teltene anbefales primært størrelse L, altså en Woodlander L