• Winnerwell Woodlander L ovn
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 1
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 2
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 3
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 4
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 5
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 6
  • Winnerwell Woodlander L ovn - slideshow 7

Winnerwell Woodlander L ovn

Varenummer: 10521
Lagerbeholdning:

Vedovn med tre bein og glass i døren

Winnerwell vedovnwer for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.

Woodlander L er en stor nok ovn også før større lavvoer 10-15 p. Den er lagd i rustfritt stål. døren har glassvindu og trekkjustering. Det er tørekheng på hver side av ovnen. Det er tre bein, hengslet til ovnens underside for enkel montasje uten verktøy og for at det skal være enkelt å pakke den opp og ned.

Med ovnen følger:
Ovnskammeret er med bein og tørkestativ
Ventilasjonsluke
4 pipeledd
lengde pipeledd 43cm
En gnistfanger
En ildrake


Størelse ovnskammer:460(L)x 250(W)x240(H) mm
Pipe Diameter 89mm/ 3.5in
Totalhøyde ovn pipe: ca 277 cm
Vekt 14 Kg
brensel Tørr ved, bjørk gir minst gnister.

NB! sjekk høyden på ditt telt/lavvo. Pipa bør stikke 25-30 cam over toppen av teltet om det står i midten, eller tilsvarende langt ut til siden om du bruker en vinklet pipe og gjennomføring gjennom skråtak eller sidevegg. Det kan derfor være nødvendig å kjøpe ekstra pipeledd. Skal pipen gjennom vanlig lavvoåpning bør også et isloert rør benyttes i gjennomføringen.

Et ekstra pipeledd for denne ovnen er 430 mm langt. ca 3 cm går bort i falsen ved montering. Du bør kjøpe et isolert pipeledd der pipen går gjennom lavvotoppen, om du ikke har et telt eller lavvo med egen pipegjennomføring. et slikt pipeledd bygger ca 40 cm i tillegg til totalhøyden på ovnen.

For et Taiga telt kan ovnen brukes som den er. For en Basic 5-7 lavvo, Extreme 8 og 10 må det et ekstra ledd til . For Basic 9-11 to ekstra ledd og for Extreme 15 trenger man 3 ekstra ledd.