• Winnerwell Titanium Fastfold ovn
  • Winnerwell Titanium Fastfold ovn - slideshow 1
  • Winnerwell Titanium Fastfold ovn - slideshow 2
  • Winnerwell Titanium Fastfold ovn - slideshow 3
  • Winnerwell Titanium Fastfold ovn - slideshow 4
  • Winnerwell Titanium Fastfold ovn - slideshow 5

Winnerwell Titanium Fastfold ovn

Varenummer: 10524
Lagerbeholdning:

Superlett lavvoovn på kun 1,8 kg!

Winnerwell vedovnwer for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.

Winnerwell fastfold Titanium er en spesielt kompakt og lett ovn. 1,8 kg er vekten inkludert ovn med bein og pipe. Med bag og gnistfanger veier hele pakken 2,1 kg.Ovnen egner seg i mindre lavvoer og telt for 2-5 personer. Av våre lavvoer er en basic 5-7 stor nok, om man bygger 15-20 cm opp fra bakken under ovnen. Passer godt i en Taiga. Ved bruk i større telt vil pipa bli litt for kort og varmekapasiteten i sterk kulde for liten.

Pakket sammen er størrelsen kun 360 (L) * 220 (W) * 120 (H) mm, alt i et etui.

Pipa er et stort titanflak, som rulles sammen på kortsiden for transport. Og rulles sammen på langsiden før den skal brukes. Fasongen på piperøret Sikres med egne ringer som følger med. Montasje krever litt tålmodighet første gang, Men når pipa er brukt en gang "husker" den formen og er langt enklere å sette opp. Vi anbefaler derfor å montere piperøret hjemme først.
Før det skal brukes på tur.

Størrelse ovn:360 (L) x 220 (W) x 180 (H) mm
total Høyde: 270 cm
vekt 1,8/2,1kg