• Winnerwell Nomad View L ovn
  • Winnerwell Nomad View L ovn - slideshow 1

Winnerwell Nomad View L ovn

Varenummer: 10523
Lagerbeholdning:

Vedovn med glass i dør og stort glasspanel i siden

Winnerwell vedovnwer for telt og lavvo er lagd i svært høy kvalitet, med fokus på detaljer og bruk. Her trengs ingen verktøy for å sette dem opp eller pakke sammen, en egenskap mange vil sette pris på ved turer i snø, mørke og med kalde fingre.

Ekte peisfølelse i teltet. se flammene og kjenn varmen, uten røyk.Nomad View L er en stor nok ovn også før større lavvoer 10-15 p. Den er lagd i rustfritt stål. Både langsiden og døren har glassvindu så du får en god peisfølelse og ser flammer. Det er en trekkjustering på døren. Det er tørkeheng på hver side av ovnen. Fire bein, hengslet til ovnens underside for enkel montasje uten verktøy og for at det skal være enkelt å pakke den opp og ned.

Med ovnen følger:
Ovnskammeret med bein og tørkestativ
Ventilasjonsluke
4 pipeledd
En gnistfanger
En ildrake
Størelse ovnskammer:460(L)x 250(W)x20(H) mm
Pipe Diameter 89mm/ 3.5in
Pipelengde: 43cm
Totalhøyde pipe: ca 277 cm
Vekt 15,5Kg
brensel Tørr ved, bjørk gir minst gnister.

NB! sjekk høyden på ditt telt/lavvo. Pipa bør stikke 25-30 cam over toppen av teltet om det står i midten, eller tilsvarende langt ut til siden om du bruker en vinklet piep og gjennomføring gjennom skråtak eller sidevegg. Det kan derfor være nødvendig å kjøpe ekstra pipeledd. Skal pipen gjennom vanlig lavvo toppåpning må også et isloert rør benyttes i gjennomføringen.

Et ekstra pipeledd for denne ovnen er 430 mm langt. Du bør kjøpe et isolert pipeledd der pipen går gjennom lavvotoppen, om du ikke har et telt eller lavvo med egen pipegjennomføring. et slikt pipeledd bygger ca 40 cm i tillegg til totalhøyden på ovnen.

For et Taiga telt kan ovnen brukes som den er. For en Basic 5-7 lavvo, Extreme 8 og 10 må man ha et ekstra ledd . For Basic 9-11 to ekstra ledd og for Extreme 15 trenger man 3 ekstra ledd.