Viltkamera

Primos og Fricam viltkamea selges gjennom et stort forhandlernett over det meste av Norge. Gjennom flere år har kameraene vist seg stabile og enkle i bruk. Minst like viktig er det at du kan få hjelp gjenom våre forhandlere, og gjennom dem oss i Frisport.

Tenk godt gjennom hva som er viktigst for deg med et viltkamera. Er det viktig å få vite hva som skjer og når det skjer? Velg i så fall en modell med MMS og epost. Du trenger da et mobilabonnement til kameraet. Erfaringsmessig er oppsett med Telenor det enkleste. For mange er spenningen å sjekke kameraet fra tid til annen, men ellers la det så å ta bilder i fred. Da kan et kamera uten MMS/epost være vel så aktuelt. Disse kameraene krever svært lite eller ingen forhåndsinnstilling og er mer eller mindre klar til bruk. Du trenger kun å sette i batterier.

Viltkamera med MMS er svært enkle sammenlignet med en moderne mobiltelefon. De krever at man selv setter seg godt inn i produktet. I tillegg er de i langt større grad utsatt for vær, vind, temperatursvingninger og andre ytre påkjenninger som påvirker batteritid og funksjon. F.eks vil de fleste kameraene kun bruke 2G nettverket, og dekning i 4G har ingen betydning. Det er derfor viktig  å forstå hva du kan forvente, begrensninger, muligheter og hvordan et slikt kameraet fungerer i praksis. Sjekk hvilke kamera som passer ditt behov før du kjøper.

Vi har omtalt noen viktige punker å vite om. Disse finnes på hvert kameras produktside( f,eks HER) under fanen "Dokumentarkiv", les det før du kjøper viltkamera. Spør oss eller forhandler om du lurer på mer.

Du finner mer detaljert informasjon under hvert enkelt produkt. Lykke til!

Sorter etter:

Fricam 100

Superenkelt kamera til rå pris
10692

Fricam 2.6CM Viltkamera m/MMS, 940 IR " Black LED"

Prisgunstig MMS kamera man kan styre med SMS kommandoer - oppsett uten PC
10188

Fricam 3.0 CG Viltkamera m/MMS, 940 IR " Black LED"

Raskt MMS camera med 100graders kameravinkel
10690

PRIMOS BULLET PROOF 2 8MP VILTKAMERA

Enklere blir det bare ikke. lett og kompakt kamera med EN bryter
725050