• Lavvo ovn, Horisontal
  • Lavvo ovn, Horisontal - slideshow 1
  • Lavvo ovn, Horisontal - slideshow 2

Lavvo ovn, Horisontal

Varenummer: 10228
Lagerbeholdning:

orDenne lavvo ovnene er av den liggende typen. Det gir en stor «kokeflate» på toppen av ovne. God plass til både kaffekanne og stekepanne. I døren er det regulering for trekk, og ovnen har innvendig askeskuff. Den klarer vedlengder inntil 50-55cm.
Ovnen er ganske stor, og passer nok best til lavvoer som Extreme 10 og 15, Basic 9 og Comfort lavogammer. Et isolasjonsrør( rør med større diameter og «spacere» til selve pipen) holder det varme pieløpet unna toppreimene på lavvoen.· Rustfritt stål (SS304)
· Total pipelengde (bunn - topp) 3,10 m (5 stk rør + gnistfanger)
· Pipe festet med 3 stk vingeskruer i ovn
· Lengde 60 cm og bredde 25 cm
· Høyde fra bakke til topp ovn er 40 cm
· Sidehengslet dør med justerbar trekk
· Montert på stativ (bedre stabilitet)
· Isolasjonsrør (beskyttelsesrør for lavvo ved topphatt åpning)
· Vekt komplett 14,5 kg

innvendig mål på rørstuss som sitter på ovn er ca. 72mm.

Lette lavvoovner som dette lagges i tynne plater rustfritt SS304 stål. ved bruk vil den blanke overflaten farges i mørke sjatteringer som en effekt av varmen. De tåler vanlig normal fyring med god trekk i mange år. men normalt forsiktighet skal utvises både av hensyn til størrelse på telt, varme og ovn. Ved altfor hard fyring kan plater og deler vri seg i varmen og "bulkes". Det skal derfor holdes en jevn, god varme med god trekk, men ikke sprengfyres slik at ovnen blir deformert og mister funksjon. det regnes som feil og uforsiktig bruk.

Dokumentasjon

Ovn info
Last ned

Spesifikasjoner

Ovn info
Last ned

Datablad

Ovn info
Last ned
ovnsbruk.pdf
Last ned